Mobirise

Párkapcsolatunk igen meghatározó és fontos része, mozgatórugója életünknek, kihat a munkahelyi, baráti, családi, emberi kapcsolataink milyenségére. A magányosság, az egyedüllét egyre jobban elszigetel a társadalomtól, s ez a negatívan megélt érzelmi minőség kihat az egészségünkre, testi és lelki jólétünkre is.

Az elmúlt évek során Pécsett mint párkapcsolati szakértő, előadó, klubvezető, cikkíró és egy országos társkereső iroda személyi tanácsadója gyűjtöttem össze tapasztalataimat.

Az élet úgy hozta, hogy Szekszárdra költöztem, így örömmel segítem immár a Dél-dunántúli társkeresőket, akik a Kettecskén irodához fordulnak, emellett az Egyedülálló Szülők Klubjának szekszárdi csoportját vezetem.

Egy cél vezérel: legyen minél több ember BOLDOG ÉS SZERELMES. Ha az emberek kiegyensúlyozottan, harmóniában élnek önmagukkal, az a környezetükre is kihat.

Nagyon jó tudni és látni, hogy akik valóban tettek önmagunkért, közös munkálkodásaink eredményeképpen mostanra boldog és sikeres emberré váltak.

Ha úgy érzed, elég volt már a problémákból, a kudarcokból, az egyedüllétből, segítek Neked is, hogy újra rád találjon a SZERELEM - a BOLDOGSÁG.

Szekszárd belvárosában található irodánkban előre egyeztetett időpontban személyre szabott társkereséssel és tanácsadással, valamint szervezett klubprogramokkal várunk.

Mármarosi Melinda irodavezető

Cím

Szekszárd, Széchenyi u. 21.
Széchenyi üzletház
( Bejelentkezés szükséges )

Bejelentkezés

06 70 414-9707                     


Linkek

FACEBOOK 

Built with Mobirise - Click here